Om forlaget ...

Forlaget startede i 2010 og ligger i Aarhus. Vi har fokus på det alternative bogkoncept og det gode boghåndværk. Genrermæssigt favner vi bredt men prioriterer den visuelt kreative idé, hvor visuelle elementer er en vital medfortællende del af historien; det vi kalder Visuel Litteratur. Vi udgiver også tegneserier og oversat litteratur.

VISUEL LITTERATUR

Bogen, den trykte bog, er et fantastisk medie. Den giver mulighed for en sanselig oplevelse udover tekstens fortælling. Ved at inkludere visuelle elementer, som understøtter teksten eller som en vigtig del af selve teksten, tilføjes fortællingen en ekstra dimension. På den måde kan bogen tilbyde et fysisk udtryk gennem særlig typografi, grafisk design eller et alternativt omslag, som opfordrer til yderligere indlevelse. Alle dele af bogen er med til at fortælle historien og udfordrer læseren på en ny måde.

Det er vores mål at vise den trykte bogs mange muligheder ved at integrere visuelle elementer; ikke bare som flotte omslag, men som vitale elementer i selve fortællingen. Det er vores forsøg at præsentere bogen som et kunstværk – det er Visuel Litteratur.